De eerste verdieping van het Beatrix Theater was drie dagen lang omgetoverd tot de innovatievloer. Herman, David en Menno hadden hier de maakplek geïnstalleerd en dat bleek een van de drukst bezochte plekken van de Week van de Ondernemer te zijn. Mensen konden hier lekker knutselen en klooien. Bijvoorbeeld met draailampjes of likejars. Beluister hier de uitzending van MKB Radio waarin Herman vertelt over het belang van de makerscene.

Home 5

Martijn heeft een record poging lezingen geven ondergaan door 23 lezingen in 3 dagen te geven over waarom klooien een goed idee is. Dit deed hij bij elkaar voor zo’n 7000 bezoekers. Door zowel nu.nl als ING werd hierover geschreven in hun nieuwsberichten. Van een van de lezingen is hier een filmpje te bekijken.

M_wvdo1

Peter trakteerde de voorbijgangers langs onze stand op een stortvloed aan nieuwe technologische tools en ontwikkelingen. Dit was te vergelijken met een Pre Trending Topics avond maar dan in het kort. Voor een complete impressie van wat er allemaal op de innovatievloer gebeurde heeft VideoLogic dit filmpje gemaakt.

Peter_wvdo

De week van de Ondernemer stopt niet na deze week maar trekt verder door het land en Permanent Beta mag mee! Eerder waren er al twee succesvolle edities in Groningen en Enschede. We zullen onze reis vervolgen naar onderstaande locaties:

Rotterdam – 15 en 16 okt
Amsterdam – 26 en 27 nov

Meer informatie over het programma en de locaties vind je op www.weekvandeondernemer.nl