PB Lab

Vraag het PB lab om hulp

    • Worstelt jouw organisatie met een pittig vraagstuk?
    • Maak van veranderen een feestje
    • Vraag ons PB lab om hulp, en
    • Festiviceer jouw organisatie!

 

Bij Permanent Beta kun je jouw organisatievraagstuk helpen oplossen door een multi-expertise denktank: een zwerm friskijkers, dwarsdenkers, creatieven en systeemprikkers. Die verbetering gebeurt op z’n mooist in drie stappen: inspiratie – actie – reflectie. En weer opnieuw, want het is nooit af. 😉  Zo ervaar je wat PB in de Praktijk voor je kan betekenen.

Inspiratie

Tijdens het PB festival, een PB-dag of een andere PB-meetup breng je een vraagstuk in. Een denktank van max 20 heel verschillende mensen helpt jouw organisatie aan veel en goede, diepgaande ideeën om jouw vraagstuk aan te pakken. Je keert huiswaarts vol van inspiratie om het vraagstuk onorthodox op te lossen. Ondersteund met volgeschreven flip-overvellen, geeltjes, cartoons, foto’s en/of film.

Actie

En dan kom je in actie. Soms lukt je dat moeiteloos alleen, dankzij de slimme doch eenvoudig uitvoerbare ideeën die je hebt meegekregen. Soms kun je de ondersteuning van één of meer PB-types goed gebruiken. In dat geval maken we hierover graag afspraken hoe en wat.

Reflectie

Op een afgesproken moment zien we elkaar weer: op een PB-dag, het festival, of een kleinschalige PB-meetup. Dan reflecteren we op de acties. Is jouw organisatie daardoor tot grotere hoogte gestegen? Waar ben je tegenaan gelopen? Wat kunnen we nog meer verzinnen om tot nieuwe inspiratie te komen?

Festivalsgewijs veranderen

Hoe mooi kan het zijn: tijdens de PB-feestjes terugblikken en vooruitkijken op hoe jouw organisatie steeds beter wordt. Zo kan jouw organisatie festivalsgewijs veranderen. En als wij dan ook nog kunnen opschrijven of filmen – in een reeks van ‘PB in de praktijk’ – hoe ook jouw organisatie een bewezen betere versie van zichzelf wordt, dan krijg je misschien wel een heus stempel: PB gefestiviceerd

Ken je, ben je of werk je bij een organisatie die een vraagstuk heeft dat vraagt om een onorthodoxe oplossing? Stuur een e-mail naar info@permanentbeta.nl.

Eerdere Labsessies

Bekijk hieronder het interview met het Hago Next na hun Labsessie.

Bekijk hieronder het interview met de luchtmacht na hun Labsessie,