Maandag 16 februari waren we te gast bij de mannen van het Permanent Future Lab voor een sessie Pre Trending Topics. Het was voor het eerst dat er een Meetup van Permanent Beta in Utrecht werd georganiseerd en nu weten we dat we dat vaker moeten doen.

Het Future Lab is een ruimte binnen Seats2Meet Utrecht waar allerlei gave open source hard- en software aan de bezoekers wordt getoond. En het leuke is, je mag er ook gewoon mee spelen en klooien! Je wordt hier uitgenodigd om je creativiteit te gebruiken en de producten te testen. Omdat het Lab een open plek is waar iedereen welkom is, wordt er veel kennis gedeeld. Een zeer geschikte plek dus voor onze maandelijkse Pre Trending Topics Meetup.

Het was een druk bezochte avond waarin alle gadgets in het lab werden gedemonstreerd. Dit leverde veel leuke discussies op over bijvoorbeeld het nu van bepaalde gadgets en de ethische kant van alle techniek.

Hieronder een kleine greep van gadgets die op dit moment in het Future Lab te vinden zijn. Dit is trouwens altijd in beweging. Iedere week komen er weer nieuwe dingen bij. Een permanente toekomst.

Wil je volgende maand ook een Pre Trending Topic avond bijwonen? Meld je dan vast aan via onze Meetup!

PTT1       PTT6

De virtual reality bril van VRmaster              De Circuit Scribe Developer Kit

PTT3       PTT5

Muse, the brain sensing headband                Makey Makey

PTT2       PTT4

Double robot                                                       Spark Core