Maandag 30 juni belooft een dag te worden met meer inspiratie dan je aankunt. Meer dan 40 sprekers komen hun verhaal vertellen op alweer de vierde editie van de Permanent Beta Dag. Het zal een gevarieerd aanbod worden, van vernieuwing in het onderwijs tot kunstenaars en gereedschapskisten.  

En er is niet alleen de mogelijkheid om naar inspirerende verhalen te luisteren maar je wordt ook uitgedaagd om zelf meHome 2e te praten en te doen. Op de maakplek kun je de handen uit de mouwen steken met 3D printen en solderen. In het sprekersbootcamp leer je hoe je voor een groep durft te staan. En in een live action game overwin je jouw eigen angsten. Verder kun je de dialoog aangaan over verschillende onderwerpen zoals de vaardigheden van de toekomst en de ethische kant van innovaties.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar meer onderwerpen dan staat op onze website het volledige programma. In de komende week zullen er nog meer bijkomen dus hou deze pagina goed in de gaten!

Als locatie mogen we deze editie gebruik maken van De Nieuwe Stad, een heel gaaf oud fabriekspand in Amersfoort waar fotoNieuweStadop dit moment gebouwd wordt aan een innovatieve microstad. Een plek waar Permanent Beta zich helemaal thuis voelt en waar voldoende ruimte is om naast de sessies ook gewoon even te ontspannen, naar muziek te luisteren en met leuke mensen te kletsen rond de vuurkorf. Kun je ook niet wachten tot het 30 juni is? Meld je dan snel aan en zorg dat je erbij bent!