De podcast over het boekenvak

Breng vier gepassioneerde doeners bijeen die moeiteloos uren over het boekenvak, content, retail, digitalisering, waardemodellen en technologie kunnen kletsen en sparren en je krijgt waarschijnlijk een boeiende avond.

Precies dat gaan Daan van der Valk boekverkoper bij H. de Vries Boeken (één van de mooiste onafhankelijk boekenwinkels van Nederland), Marijke Roskam (presentatrice en radiomaakster BNR), Timo Boezeman ( voorheen digitaal uitgever bij A.W. Bruna’ en ‘accountmanager digitale diensten bij Centraal Boekhuis) en Martijn Aslander (ideeënbedenker, schrijver en spreker) eens in de zoveel tijd doen.

Op een zaterdagavond, ééns in de twee maanden en wellicht vaker. In de mooiste boekenwinkel van Noord-Holland. Gewoon met zijn vieren en elk één gast mee kijken wat er aan de keukentafel ontstaat. En met een paar man publiek erbij. En met drank, want dat hoort erbij Anderhalf tot twee uur. En van te voren samen eten.

De opname word na tijd gemonteerd en via www.permanentbeta.nl verspreid. Mensen kunnen zich ook op de podcast abonneren via iTunes en dergelijke…

PB Radio