Tijdens de Permanent Beta dag op 30 juni zal iSocial haar nieuwe app lanceren. Dit doen zij door middel van een feestelijk programma met sprekers en actieve sessies.

iSocial is dé app vóór sociaal vernieuwers dóór sociaal vernieuwers. Het maakt hen en hun maatschappelijke initiatieven, gericht op het vinden van nieuwe oplossingen voor sociale vraagstukken, beter zichtbaar. Vraagstukken rondom zorg, welzijn, openbare leefruimte, milieu, voedsel, energie, etc.

Met iSocial kunnen sociaal vernieuwers hun project op een kaart van Nederland zetten. Dit maakt ze voor heel Nederland vindbaar. En zo hebben die vernieuwers 24/7 een plek waar ze met elkaar in contact kunnen komen, informatie kunnen uitwisselen, van elkaar leren, elkaar versterken en helpen hun project te versnellen. iSocial versnelt sociale vernieuwing in NL want maakt maatschappelijke vernieuwing beter inzetbaar.

Programma lancering:

15.00-15.45: 3 sociaal vernieuwers: Tom van de Beek van The Tipping Point, Lieve van Geldorp van Stichting de Ster en Annerieke Vonk van Vier het leven, vertellen over hun project en de rol die iSocial daarin kan spelen.

16.00-17.30: iSocial in real life. Of te wel we brengen iSocial tot leven in een inspirerende sessie

17.30-18.00: bubbels en borrel

Gedurende de hele permanent beta dag kan je jezelf en jouw sociale initiatief en activiteiten in iSocial mapp’en!