Blockchain expert? Maak je agenda van 10 tot 12 februari dan maar leeg! In The Big Building, Groningen worden honderden deelnemers gefaciliteerd met razendsnel internet en de nieuwste technologie van partijen als Microsoft, IBM, Ethereum, BigchainDB en Blockchain.com voor de grootste en meest uitdagende hackathon van Europa!

Blockchain belooft de grootste IT-revolutie sinds het internet te worden. Tijdens de hackathon lanceren tientallen teams prototypes voor nieuwe, baanbrekende toepassingen op de blockchain waarmee de samenleving en economie stukken slimmer kunnen worden georganiseerd.

Voor het eerst bundelen ondernemers, software-ontwikkelaars, studenten, creatieven, interface designers en datawizards op dit gebied de krachten met specialisten van de Nederlandse overheid, toezichthouders, kennisinstellingen en grote bedrijven. Nooit eerder heeft een dergelijke grootschalige samenwerking rondom de ontwikkelingen van blockchain-technologie plaatsgevonden. 

Tijdens de hackathon werken de teams in één van de vijf tracks (internationaal handelen en ondernemen, toekomstige pensioenketen, energietransitie, digitale identiteit en overheidsdienstverlening). Per track is er een cash prijs van €10.000,- beschikbaar, waarvan € 7.500,- voor de winnaar en €2.500,- voor de runner-up.

Meer informatie kan je vinden via:

F.A.Q.: https://blockchainhackathon.eu/p/faq
Tracks: https://blockchainhackathon.eu/tracks
Teams: https://blockchainhackathon.eu/teams

Direct registerren? Dat kan via https://dutchchain.typeform.com/to/I70TbP