Binnen Permanent Beta omarmen we een vele leuke initiatieven en bewegingen zo ook het Durftevragen Festival op 10 april.

Hieronder delen we jullie de nieuwsbrief van #dtv:

Wat gebeurt er wanneer je heel veel mensen die willen delen en geven bij elkaar zet? Wanneer je positieve energie bundelt en versterkt? Dan ontstaat er een stroomversnelling waarin veel waargemaakt kan worden. Dat is wat er staat te gebeuren op het durftevragen FESTIVAL.

Facebookgroep groeit
In december had de Durftevragengroep op Facebook 4000 leden (ondertussen is de groep de 6000 leden al gepasseerd). Reden voor een feestje, dacht regelheld Patty Golsteijn. Samen met Durftevragenbegeleider Linda Commandeur trok ze de stoute schoenen aan. En zo begon het durftevragen FESTIVAL langzaam vorm te krijgen.

Het begint met een vraag
Zoals een goed Durftevragenfeestje betaamt begon het met een aantal vragen: “Hoe ziet een Durftevragen-feest eruit? Wie helpt er organiseren? Is er een locatie waar we terecht kunnen zonder dat we weten hoeveel geld we te besteden hebben?” Momenteel werkt er een groep van zo’n 10 meebouwers vrijwillig mee aan een festival en zijn er meer dan 25 sprekers en workshopleiders die allemaal geloven dat het kan, dat verandering mogelijk is. Meeting Plaza Maarssen (onderdeel van Seats2Meet) stelde de ruimte ter beschikking. Op 10 april a.s. is er ruimte voor een paar honderd mensen die dromen willen waarmaken, die waarde toevoegen.

Durftevragen, delen&geven, waarmaken
Esther Jacobs (no excuses), Josje Feller (Vrouw&Passie), Niels Gouman (Slimmer werken) en Frank Meeuwsen (Lifehacking) zijn slechts een paar van de aanwezigen. Net als Herman, Nils, Marrije, Fanny, Josien, Jan Peter, Ingeborg, Juul, Katrin en Linda van Durftevragen. Tijdens het durftevragen FESTIVAL zijn er verschillende area’s. In alle staat er één ding centraal: laten zien dat het kan en gebruik maken van sociale overwaarde. Zo zijn er Durftevragensessies, lopen er coaches rond die ‘Eerste Hulp Na Durftevragen’ geven, kun je Waarmaken, Brainstormen, Spelen, Geven&Delen, Versimpelen en is er een Durftedoen-podium. We creëren samen voor één dag een gezellig deel-restaurant vol overvloed. En op de Weggeefmarkt geef je een stukje van jezelf in de vorm van een lievelingsboek, cd, dvd, één van je lievelingskledingstukken of iets anders wat je dierbaar is en wat je graag ook een ander gunt.

Praktisch
Alle belangrijke info op een rij:

10 april 2013 van 11 tot 17.30 uur
vergoeding op basis van waardebepaling achteraf
aanmelden op www.durftevragenfestival.nl
overzicht van alle sprekers
Zien we jou op 10 april?

Groet, het Durftevragen-team