Tijdens de Biohacking Meetup van dinsdag 16 december kwamen we met een kleine groep geïnteresseerde bij elkaar om te praten over de NFC chip. Dit was geen nieuw thema maar toch kwamen er nuttige resultaten op tafel.

NFCchip2

Het NFC chip experiment is begonnen toen Martijn Aslander zich tijdens de Permanent Beta Dag heeft laten chippen. Een levend experiment om te kijken wat voor invloed dit zal hebben op zijn leven. Tijdens de IDG IT Innovation Day en de Permanent Beta dag van 3 november zijn er nog meer mensen uit onze community gechipt. Het is de bedoeling dat we deze groep gaan volgen, diverse nieuwe mogelijkheden bedenken en tijdens de Biohacking meetups de ervaringen uitwisselen.

In het nieuwe jaar zullen we weer nieuwe Biohacking Meetups op de agenda zetten In deze reeks hebben we het niet alleen over de NFC chip maar ontdekken we de verschillende mogelijkheden rondom bio-hacking. Deze beweging ziet het menselijk lichaam als de ultieme tool om mee te experimenteren, en zien geweldige nieuwe mogelijkheden om de menselijke ervaring een upgrade te geven.

Wil je op de hoogte blijven van deze en andere Meetups van Permanent Beta? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.