Op woensdag 21 januari werd in Zwolle de tweede Kantelbijeenkomst gehouden in het kader van het project ‘Zwolle in Transitie’. Tijdens deze bijeenkomst werden er verschillende initiatieven gepresenteerd die Zwolle zouden kunnen helpen ‘kantelen’. De initiatieven werden als vraag aan de bezoekers gepresenteerd en een van de vragen was ‘Wie helpt er mee om Permanent Beta in Zwolle op te zetten?’

De bijeenkomst leverde uiteindelijk een overdonderend aantal reacties op van enthousiaste mensen die op wat voor manier dan ook mee wilden helpen aan Permanent Beta Zwolle. Tussen de enthousiastelingen zaten kartrekkers, mensen met een locatie en mensen die hun netwerk open wilde stellen voor interessante inhoud en sprekers. Ruim voldoende input dus om aan de slag te gaan!

Binnenkort zal er een vervolgsessie worden georganiseerd waarin we de volgende stap gaan zetten. Heb je de Kantelsessie gemist maar wil je toch graag meehelpen aan PB Zwolle? Stuur dan een mail naar kim@permanentbeta.nl.

PB Zwolle groep

Kantelen
Kantelen is een begrip dat hoort bij de beweging ‘Nederland Kantelt’. Zij proberen antwoord te geven op de vraag hoe we samen kunnen bouwen aan een spannender, leuker, mooier en energieker Nederland. Een maatschappij waarin we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor duurzame energie, gezond voedsel en mensgerichte zorg. Niet omdat het moet van de gemeente, de belastingdienst of de leraar, maar omdat je voelt dat je zo wilt leven. Ze zijn onder anderen actief in de domeinen zorg, onderwijs, energie, bouw, cultuur, financiën, water, ruimte en voedsel.