PB Lab

Vraag ons lab om hulp

Nieuwe tijden vragen om andere manieren van werken en om vernieuwing. Organisaties komen er steeds vaker achter dat de geijkte manier van werken onhoudbaar is en het inhuren van een dure consultant niet altijd de oplossing biedt. In het Permanent Beta Lab krijgen organisaties de mogelijkheid om hun vraagstukken voor te leggen aan een multi-expertise denktank. Deze denktank bestaat uit mensen van verschillende disciplines, vrije denkers en creatieven. Dit zorgt voor een enorme denkkracht waaruit heel veel nieuwe en innovatieve ideeën kunnen ontstaan.

De PB Labsessies worden begeleid door een team van experts. Dit zijn Aukje Nauta en Tjerk Feitsma en Kim van den Berg. Lees hier een column van Aukje naar aanleiding van een sessie die zij eerder heeft begeleid.

Ken je, ben je of werk je bij een organisatie die met een probleem zit dat vraagt om een onorthodoxe oplossing? Een bedrijf dat ambities heeft die op dit moment onhaalbaar lijken? Stuur dan een e-mail naar info@permanentbeta.nl of bel naar Kim van den Berg op 06-28994775. Voor deelname stellen we slechts één voorwaarde: je moet het vraagstuk écht beantwoord willen hebben, inhoudelijk zijn er geen beperkingen!

Eerdere Labsessies

Bekijk hieronder het interview met het Hago Next na hun Labsessie.

Bekijk hieronder het interview met de luchtmacht na hun Labsessie,

Meer informatie of een Labsessie aanvragen? Neem dan contact op met Kim van den Berg